Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.

Νέα

Μηχανήματα αυτόματης κοπής σωλήνων και συντήρηση, προφυλάξεις ασφαλείας
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-01-05 14:50:41  Hits: 22

Ο αυτόματος κόφτης σωλήνων είναι μια μηχανή που αυτόματα μπορεί να κάνει κοπή χαλύβδινων σωλήνων.Η τάση λειτουργίας είναι σταθερή σε 2.2 KW, και το ελάχιστο “87094” και το μέγιστο “870935” είναι εντός του φάσματος επεξεργασίας.Λειτουργεί με υδραυλική μορφή. Το αυτόματο μηχάνημα κοπής σωλήνων είναι εύκολο να καταναλωθεί.Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και οι μορφές συντήρησης αυτού του είδους της μηχανής κοπής σωλήνων; Ποιες είναι οι προφυλάξεις για τη λειτουργία; Κάτω από το μακροπλατινένιο μηχάνημα Precision Maching Company μικρό make up για σας για να εισαγάγει εν συντομία:

Χαρακτηριστικά της αυτόματης μηχανής κοπής σωλήνων:

1.Καλή εξοικονόμηση ενέργειας. Η χρήση περιστροφής του εργαλείου, ο σωλήνας δεν κινείται, εκτός από την ισχύ που απαιτείται για την περιστροφή του σωλήνα.

2.Υψηλή αποδοτικότητα και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Η εφαρμογή της μεθόδου κοπής της ταυτόχρονης επεξεργασίας πολλαπλών εργαλείων είναι υψηλή και η κατανάλωση τεμαχισμού είναι χαμηλή.

Τρία.Ακρίβεια υψηλής επεξεργασίας και χαμηλός θόρυβος.

4.Υψηλή αξιοπιστία, καλή ακρίβεια και εύκολη συντήρηση.

Πέντε.Το σύστημα ελέγχου υιοθετεί την πλατφόρμα ελέγχου κίνησης με βάση τη βιομηχανική Ethernet, με υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης και ισχυρή λειτουργία ελέγχου, και συνειδητοποιεί πλήρως την αυτοματοποίηση της παραγωγής κοπής και επεξεργασίας σωλήνων χάλυβα.

6.Η κύρια χρήση αυτόματου διαχωριστή σωλήνων είναι κατάλληλη για υψηλής απόδοσης και ακριβή κοπή και επεξεργασία του περιβλήματος πετρελαίου, του συγκολλημένου σωλήνα, του λέβητα υψηλής πίεσης, του σωλήνα αγωγών και του οπτικού περιβλήματος κ.λπ., οι οποίοι μπορούν να πληρούν τις απαιτήσεις μεγάλης κλίμακας παραγωγής πετρελαίου, μεταλλουργίας και άλλων βιομηχανιών. Ταυτόχρονα, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, εξοικονομεί χάλυβα.

Ασφάλεια Προφυλάξεις ν:

1.Πριν από τη λειτουργία, ελέγξτε εάν οι διακόπτες και οι προστατευτικές διατάξεις όλων των ηλεκτρικών συσκευών της μηχανής είναι κανονικές και λειτουργούν μόνο όταν δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ανωμαλία.

2.Όταν ο χειριστής εγκαταλείπει τη μηχανή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η ισχύς πρέπει να απενεργοποιείται.Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του μηχανήματος, η ισχύς πρέπει να διακόπτεται πρώτα και στη συνέχεια να λαμβάνονται αποτελεσματικά μέτρα.

Τρία.Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, μην κόβετε τον σωλήνα πολύ σκληρά για να τον εμποδίσετε Σπάσιμο.

Ημερήσια συντήρηση:

1.Ελέγξτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε μη φυσιολογική λειτουργία της μηχανής και ελέγξτε την ασφάλεια του ηλεκτρικού διακόπτη.

2.Γέμισε το λιπαντικό σύμφωνα με την καθορισμένη ώρα.

3, μετά τη δουλειά, καθαρίστε το μηχάνημα, καθαρίστε καλά.

Hongbo Precision Machiners Co., Ltd. ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη συντήρηση μηχανών κοπής σωλήνων.Αυτή η αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων έχει ευνοηθεί από όλους από τότε που μπήκε στην αγορά.Πολλές παραγγελίες μπορούν να απολαύσουν μεγάλες εκπτώσεις.


Προηγούμενος: No

Επόμενο: Πλεονεκτήματα και...